Kiwi Farm en uw nieuwe product

Innovatie en producten, die de toekomstige maatschappij vooruit helpen, zijn wezenlijk. Wij zijn ervan overtuigd dat de beste innovatieve producten onderzoek en een wetenschappelijke basis nodig hebben. Daar zetten we ons graag voor in. Daarom ontwikkelen we uw innovatieve producten. Gezamenlijk. Wij leveren ook uit voorraad een aantal direct bruikbare producten. Vraag ons voor passend gebruik vooral om eerlijk advies. 

Innovatie, iedereen praat erover.

Een nieuw en beter product, dat wilt u ook wel. Een beter product levert meer en tevreden klanten op. En een beter imago. Wie wil er nou niet met een nieuw of beter product werken ? U bent ondernemend en u heeft vast volop ideeën. Maar hoe werkt u die nou het beste uit ?

Kiwi Farm is uw partner op zoek naar een goede oplossing.
Met al meer dan 25 jaar ervaring met het omzetten van nieuwe ideeën tot een product. Wij werken onder meer aan formuleringen en productontwikkeling voor gezondheidszorg, voor oogverzorging, landbouw en diergezondheid.

Kiwi Farm is volledig onafhankelijk. Uw ideeën werken we graag samen met u uit, maar tegelijkertijd bieden wij u volledige bescherming van uw ideeën en plannen : Vertrouwen schrijven wij met een Hoofdletter.

Samen opzetten en uitwerken

Handig is ook dat wij wel meewerken, maar op veel werkterreinen geen medespeler (concurrent) zijn. Wij zijn sterk gemotiveerd om te werken aan het product van de toekomst. Dus, zoekt u een duurzamer product : wij werken graag met u mee aan een originele en haalbare oplossing. Wij hebben een uitgebreid netwerk van bedrijven, die innovatie kennen en begrijpen. Dus gelijk al vastlopen of snel op torenhoge kosten uitkomen voor niet-standaard werk is er met ons niet bij.

Liever straks in eigen beheer

Wilt u na afloop van onze samenwerking liever het eindproduct zelf gaan maken ? Dat kan ook. Velen kiezen er in elk geval voor ons de opschaling te laten uitvoeren.

Kosten en Patenten

Goede innovatie hoeft niet duur te zijn. Dat rekenen we u graag voor. Voor veel innovaties zijn bovendien subsidies beschikbaar, daar kunnen we samen ook naar kijken. De door ons aangevraagde patenten, op een reeks gebieden, zijn allemaal toegekend; in overleg zijn deze geheel of ten dele ten gunste van onze partners vastgelegd voor relevante markten.

Winst voor u en voor de toekomst

Innovatieve producten kunnen een mooie bijdrage leveren aan een betere toekomst. Maar wat ook uw voorkeur heeft : samen komen we zeker verder.